Få adgang her

Det ultimative forløb for ambitiøse virksomheder, der vil arbejde med strategisk storytelling

Lær at skabe målbare resultater med simpel storytelling i forløbet Storytellers Playbook!

Få adgang for kun 2.499 kr.

Jeg lærer personlige brands og globale virksomheder at skabe målbare resultater med simpel storytelling, og jeg vil også gerne lære dig det, så det gavner din virksomhed.

Strategisk storytelling er vigtigt for virksomheden fordi:

 • Det skaber en relation til kunderne
 • Det øger brandværdien
 • Det adskiller jer fra konkurrenterne
Det forvandler jeres følgere til jeres ambassadører, og dermed er det nøglen til jeres salg.

Strategisk storytelling 

Her er metoden, der viser, hvordan du skaber en stærk kernefortælling til virksomheden, der kan ses på bundlinjen.

Forskning og viden

Forløbet er baseret på den nyeste forskning om storytelling samt min erfaring med strategisk storytelling fra bl.a. Mærsk og Microsoft.

Konkrete skabeloner

Det hele er kogt ned til konkrete skabeloner, du kan tage i brug med det samme. Selvom det er stærk storytelling, må det gerne være let.

Når du har deltaget i forløbet:

 • Vil I opleve, at virksomheden har én samlet kernefortælling, som medarbejdere og kunder genfortæller
 • I er afklaret på de strategiske forudsætninger, der ligger til grund for stærk storytelling
 • Jeres DNA træder tydeligt frem i kernefortællingen, samt hvordan I adskiller jer i markedet, og den indsigt kan bruges på tværs af PR, marketing, salg og strategi
 • Kort sagt; I skaber målbare resultater med simpel storytelling

Er du klar til at skabe resultater med strategisk storytelling?

Din investering for at få adgang til:

- 8 online moduler
- 1 personlig storybook, der samler brikkerne til virksomhedens fortælling
- Certifikat fra Storytelling Akademiet

2.499 kr. inkl. moms.

Få adgang for kun 2.499 kr.
Storytelling Akademiet

“Vi kunne tilbyde 500 af vores kunder et super oplæg fra Helle på vores rekrutteringskonference. Ikke nok med at Helle selv er god på en scene og kan fortælle, så man lytter og mærker – hun formår også at gøre det indlysende for alle, hvorfor storytelling i kommunikation og Employer Branding er så essentielt.”

Stifter & direktør, Jobindex

Storytelling Akademiet

“Er meget imponeret over din tilstedeværelse på scenen og din måde at indfange dit publikum. Du har en helt speciel ro og imødekommenhed over dig. Og enormt gode, håndgribelige og konkrete råd! Det var virkelig brugbart og flere kom op til mig og sagde, at det var et af de bedste indlæg i IBB, de havde været med til.”

Founder & CEO, Inspired Beyond Babies

Storytelling Akademiet

“15 skarpe entreprenører i mediebranchen lyttede, deltog og voksede, da vi havde Helle Rosendahl fra Storytelling Akademiet til at holde et eksklusivt webinar om at udvikle sin personlige historie. De mange gode eksempler og øvelser gav vores deltagere meget at tænke over, og Helles positive energi var lige hvad vi manglede!”

Projektleder på Business Makers, Journalisthøjskolen

Storytellers Playbook er metoden, der viser dig, hvordan du forvandler komplekse budskaber til enkle fortællinger. Fortællinger, der gør virksomhedens følgere til ambassadører, der GENfortæller jeres kernefortælling - og skaber en effekt, der kan aflæses på bundlinjen.


Her er dine moduler i Storytellers Playbook:


Når du investerer i Storytellers Playbook får du også:

 • Adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere og live Q&A med mig
 • En du kan spørge til råds undervejs, og som deler gavmildt ud af sin begejstring for storytelling
 • Adgang til min viden baseret på mere end 10 års arbejde med strategisk storytelling fra to globale virksomheder, Mærsk og Microsoft

#WeAreStorytellers - vil du være en af os?

 • Storytelling Akademiet

  “Storytelling Akademiet har rådgivet Wingmen i forbindelse med videreudvikling af vores kernefortælling, da virksomheden på få år er vokset fra tre stiftere til 60 medarbejdere fordelt på to lokationer. Vores ønske var at holde fast i den oprindelige stifterånd og entreprenante tilgang og samtidig udstikke en visionær retning for virksomheden, som medarbejdere og kunder kan identificere sig med. Storytelling Akademiet har over en periode samarbejdet med lederteamet om at identificere og dele de gode fortællinger på egne kanaler og i medierne. Helle har formået at stille spørgsmål, der har skabt øget bevidsthed om vores gode fortællinger i virksomheden, og hvordan vi kan bruge disse fortællinger som en del af vores employer branding til at tiltrække talenter og specialister til vores team. Det overordnede formål har været at bruge strategisk storytelling til at styrke virksomhedens brand, og Helles evne til at anvende storytelling i øjenhøjde har været et godt match. ”

  Founder & CEO i Wingmen

 • Storytelling Akademiet

  “Helle er ikke bare en gudsbenådet storyteller. Hun er en storydoer, som hele tiden - i sit virke og med sin personlighed - inspirerer til, at fortællinger forløses og finder hjem.
  Helle er en evig energisk påmindelse om alle de ting, jeg kan gøre og lykkes med. Det hele starter med den rigtige fortælling. Min fortælling.”

  Stifter, Nyibestyrelsen.dk

Storytelling Akademiet i medierne

Interview via Berlingske, 5. januar 2022. Også udgivet som to-siders interview i Berlingske torsdag.

Debatindlæg i Børsen.dk, 16. januar 2021.

Interview via Børsen, 11. august 2021. Også udgivet som 6-siders portrætinterview i Børsen søndag.

ALT DU BEHØVER FOR AT SKABE MÅLBARE RESULTATER MED SIMPEL STORYTELLING!

Jeg hepper på dig hele vejen.

Få adgang for kun 2.499 kr.

DER ER I SÆRDELESHED ÉN BESLUTNING, DER HAR ÆNDRET MIN FORTÆLLING

I december 2019 på en rigtig kold og grå aften besluttede min mand og jeg at gå efter vores drøm, rejse ud i verden med vores børn og starte hver vores virksomhed.

Min første arbejdsdag i Storytelling Akademiet var derfor med udsigt til Middelhavet. Lige der i skyggen skrev jeg min første klumme til Børsen, der resulterede i, at jeg blev invitereret til brunch med bl.a. Erhvervsministeren, da min virksomhed var knap 5 uger gammel.

Jeg tror på, at storytelling er stærkest, når vi krydrer de strategiske indspark med vores egne holdninger og visioner. Flere af mine opslag er gået viralt på Linkedin. Det giver beskeder i min indbakke - og kunder hos Storytelling Akademiet. Mere end halvdelen af kunderne refererer til et konkret opslag, de har læst, når de kontakter Storytelling Akademiet første gang. 

Jeg har 10 års erfaring fra globale virksomheder og som konsulent, og jeg har været ghost writer for en række interessante personer. Jeg vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed med at bruge storytelling, så det skaber resultater.

Nu lever jeg af at hjælpe mine kunder med at udvikle deres eget Storytelling Map, der fungerer som en ledestjerne for deres arbejde og en hjørnesten i virksomheders thought leadership program.

Kort sagt er jeg vildt begejstret for storytelling, og hver dag glæder jeg mig over, at jeg kan bruge tiden på det, jeg synes, er mest interessant - hjælpe andre med at skabe stærke fortællinger. Jeg vil også gerne hjælpe dig.

HelleRosendahl_fotograf_NinaPilgaard

We Are Storytellers

Du får også adgang til en lukket gruppe, hvor du kan sparre med andre storytellers og få råd og sparring undervejs.

#WeAreStorytellers

Få adgang for kun 2.499 kr.