Jeg hjælper personlige brands og virksomheder med at skabe målbare resultater med simpel storytelling – og jeg vil også gerne hjælpe dig! 

I denne e-bog får du en smagsprøve på min metode, der har fået mine opslag til at gå viralt – uden at det koster en krone eller får dig til at svede foran tasterne.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra globale virksomheder som Mærsk og Microsoft, der arbejder målrettet med strategisk storytelling, og jeg er blevet tildelt to priser i Mircosoft for storytelling, the Comms Cup EMEA Region samt The Global Communications Excellence Award i kategorien ‘Captivating the audience’. 

Nu lever jeg af at hjælpe mine kunder med at udvikle deres eget Storytelling Map, der fungerer som en ledestjerne for deres arbejde og en hjørnesten i virksomheders thought leadership program. De gode brands skaber en stærk fortælling, men de bedste brands evner at lade deres ambassadører GENfortælle historien og gøre den til en del af deres personlige fortælling. 

Kort sagt er jeg vildt begejstret for storytelling, og hver dag glæder jeg mig over, at jeg kan bruge tiden på det, jeg synes, er mest interessant - hjælpe andre med at skabe stærke fortællinger. Jeg vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Download e-bogen og kom i gang nu!

Storytelling Akademiet i medierne

Views: 32.085

Views: 87.654

Views: 17.668

Storytelling Akademiet

“Vi kunne tilbyde 500 af vores kunder et super oplæg fra Helle på vores rekrutteringskonference. Ikke nok med at Helle selv er god på en scene og kan fortælle, så man lytter og mærker – hun formår også at gøre det indlysende for alle, hvorfor storytelling i kommunikation og Employer Branding er så essentielt.”

Stifter & direktør, Jobindex

Storytelling Akademiet

“Er meget imponeret over din tilstedeværelse på scenen og din måde at indfange dit publikum. Du har en helt speciel ro og imødekommenhed over dig. Og enormt gode, håndgribelige og konkrete råd! Det var virkelig brugbart og flere kom op til mig og sagde, at det var et af de bedste indlæg i IBB, de havde været med til.”

Founder & CEO, Inspired Beyond Babies

Storytelling Akademiet

“15 skarpe entreprenører i mediebranchen lyttede, deltog og voksede, da vi havde Helle Rosendahl fra Storytelling Akademiet til at holde et eksklusivt webinar om at udvikle sin personlige historie. De mange gode eksempler og øvelser gav vores deltagere meget at tænke over, og Helles positive energi var lige hvad vi manglede!”

Projektleder på Business Makers, Journalisthøjskolen

Storytelling Akademiet i medierne

Interview via Berlingske, 5. januar 2022. Også udgivet som to-siders interview i Berlingske torsdag.

Debatindlæg i Børsen.dk, 16. januar 2021.

Interview via Børsen, 11. august 2021. Også udgivet som 6-siders portrætinterview i Børsen søndag.